Nu ai cont?

Termeni si conditii

Utilizarea site-ului de comert electronic www.taku.ro implica acceptarea prezentilor termeni si conditii.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. TAKU ART SRL-D isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a termenilor si conditiilor poate fi citita oricand online accesand paginile site-ului.

INTRODUCERE

Acest site este proprietatea TAKU ART SRL-D.

Site-ul este gazduit de serverele proprii. TAKU ART SRL-D isi asuma dreptul de a modifica structura site-ului si de a schimba compania la care sunt colocate serverele fara o alta avertizare.

COPYRIGHT

Intregul continut al acestui site www.taku.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea TAKU ART SRL-D si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul TAKU ART SRL-D a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LEGATURI

TAKU ART SRL-D nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

TAKU ART SRL-D nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Acest site de web si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel.

TAKU ART SRL-D nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.

TAKU ART SRL-D nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau mailul trimis de pe www.taku.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare. TAKU ART SRL-D nu garanteaza ca produsele achizitionate vor arata identic cu imaginea de la descrierea de pe site si nu garanteaza ca in specificatiile tehnice ale produsului nu vor aparea modificari fata de specificatiile oferite in paginile de prezentare ale respectivului produs.

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, TAKU ART SRL-D va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: Inscrierea acestor date in documentele fiscale emise de societate conform legii si informarea dv. Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a putea fi contactat, pentru a putea fi emise documentele tranzactiei si pentru a va putea fi livrata comanda. Refuzul dvs. duce la imposibilitatea procesarii comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai companiei de curierat rapid care livreaza produsele. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata trimisa pe adresa societatii sau la numarul de fax al societatii, care poate fi gasit in pagina de contact. Trebuie insa precizat ca, in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, datele dv. personale nu pot fi sterse din documentele financiare, fiscale si de gestiune emise de societate, aceste prelucrari avand caracter obligatioriu, iar Legea nr. 677/2001 prevede exluderea dreptului de opozitie in acest caz. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de TAKU ART SRL-D si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site in conformitate cu prevederile legale. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

TAKU ART SRL-D se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

SECURITATEA INFORMATIILOR

Nivelul de securitate a tranzactiilor, a sesiunilor de cumparare si de introducere a datelor personale este in conformitate cu cerintele acestei industrii pe plan mondial, folosind un certificat digital SSL de 128 de biti eliberat de o autoritate recunoscuta international. Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

TAKU ART SRL-D nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul.

GRESELI DE TIPARIRE

TAKU ART SRL-D si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

RETUR

Consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

Perioada de retragere mentionata expira la 14 zile de la :

 - ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a produselor, în cazul contractelor de vânzare, sau:

 - în cazul în care consumatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs;

 - în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs sau a ultimei piese;

 - în cazul contractelor pentru livrarea periodică de produse pe o perioadă de timp determinată, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a primului produs;  

Înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informează profesionistul cu privire la decizia sa de retragere din contract.

OBLIGATIILE  TAKU ART SRL-D in conformitate cu OUG 34 din 2014, art. 13

TAKU ART SRL-D rambursează toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea consumatorului, inclusiv, după caz, costurile livrării, fără întârziere nejustificată şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului.

 TAKU ART SRL-D rambursează sumele folosind aceleaşi modalităţi de plată ca şi cele folosite de consumator pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care consumatorul a fost de acord cu o altă modalitate de plată şi cu condiţia de a nu cădea în sarcina consumatorului plata de comisioane în urma rambursării.

TAKU ART SRL-D nu este obligat să ramburseze costurile suplimentare în cazul în care consumatorul a ales în mod explicit un alt tip de livrare decât livrarea standard oferită de TAKU ART SRL-D.

Cu excepţia cazului în care TAKU ART SRL-D s-a oferit să recupereze el însuşi produsele, în cazul contractelor de vânzare, TAKU ART SRL-D poate amâna rambursarea până la data recepţionării produselor care au făcut obiectul vânzării sau până la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform căreia acesta a trimis produsele către TAKU ART SRL-D, luându-se în considerare data cea mai apropiată.

OBLIGATIILE CONSUMATORULUI in conformitate cu OUG 34 din 2014, art. 14

Cu excepţia cazului în care TAKU ART SRL-D s-a oferit să recupereze el însuşi produsele, consumatorul returnează produsele sau le înmânează TAKU ART SRL-D sau unei persoane autorizate de TAKU ART SRL-D să recepţioneze produsele, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat catre TAKU ART SRL-D decizia sa de retragere. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu excepţia cazului în care TAKU ART SRL-D acceptă să suporte acele costuri sau în care TAKU ART SRL-D nu a informat consumatorul că aceste costuri trebuie suportate de consumator. În cazul contractelor în afara spaţiilor comerciale, în cazul cărora produsele au fost livrate la domiciliul consumatorului la momentul încheierii contractului, TAKU ART SRL-D preia produsele pe cheltuiala sa dacă produsele, prin natura lor, nu pot fi returnate în mod normal prin poştă.

Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie să fie descurajantă pentru consumator în a-şi exercita dreptul de retragere.

TAKU ART SRL-D trebuie să poată face dovada diminuării valorii produselor care rezultă diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit. 

EFECTUAREA PLATILOR

Plata produselor livrate se poate efectua bancar prin ordin de plata sau in numerar cu ramburs. 

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. TAKU ART SRL-D nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat societatii.

CONDITII LEGALE

www.taku.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.taku.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre TAKU ART SRL-D si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate continutul acestui text.

SOLUTIONAREA ONLINE A LITIGIILOR

Daca aveti o nemultumire de un produs sau serviciu cumparat online, puteti folosi acest site pentru a incerca sa ajungeti la o solutie fara a apela la instantele de judecata.